Cumpărați Dapoxetină? Citiți toate informațiile din ghidul nostru & vezi unde poți comanda Priligy în Europa fără rețetă.

Comandarea Dapoxetinei fără rețetă nu mai este deloc o problemă, obțineți răspunsuri la toate întrebările dvs. și comandați de la magazinele web fiabile din Europa.

Nu este necesară rețetă în Europa

100% garanție de înapoiere

Ambalare discretă & expediere

Transport gratuit de la 200 €

Cumpărați Dapoxetină fără rețetă

Cumpărarea Dapoxetinei fără rețetă nu mai este o problemă, este important doar să alegeți un furnizor în care puteți avea încredere. Pentru a vă facilita, am trasat oferta de la 3 parteneri diferiți.

    • Uitați-vă la partea dreaptă a ecranului pentru a vizualiza cele mai alese produse direct, pe telefonul dvs. trebuie doar să derulați sau să faceți clic pe buton pentru a vedea gama.

Nu vindem medicamente sau Dapoxetină singuri, deoarece acest lucru nu este legal în România. Din fericire, există o mulțime de oportunități de a cumpăra Dapoxetină bună în mod legal și în siguranță în Europa.

Vizualizați Dapoxetină ieftină de la furnizori siguri din Europa

Marcă generică cu 10 pastile de 50 mg

Marcă generică cu 10 pastile de 2,5 mg

Pachet de 10 file soft de 50 mg

Pachet cu 10 pastile de 100 mg

7 plicuri cu 100 mg gel oral

Marcă generică cu 10 pilule de 120 mg

Pachet care conține 10 file moi de 20 mg

Pachet de 4 tablete de 20 mg

Întrebări frecvente despre Dapoxetine

Ce este Dapoxetine?

Dapoxetina sau Priligy este un medicament aprobat MHRA pentru tratamentul ejaculării precoce și face parte dintr-un grup de medicamente numite inhibitori selectivi ai recaptării serotoninei (ISRS).

 

Cum funcționează dapoxetine?

Dapoxetina poate extinde durata sexului la un bărbat cu 2-3x, dar cum funcționează exact? Priligia crește activitatea serotoninei în sistemul tău nervos. Serotonina este un neurotransmițător responsabil de transmiterea mesajelor între celulele nervoase. Pe lângă multe alte funcții, este responsabil de trimiterea de mesaje nervoase care duc la ejaculare.

 

Pentru cine este potrivit dapoxetine?

Dapoxetina este tratamentul prematur al ejaculării pentru bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani, care nu își pot gestiona natural ejacularea și nu pot dura mai mult de 2 minute în timpul sexului.

 

Puteți bea alcool dacă utilizați dapoxetină?

Ar trebui să evitați alcoolul atunci când utilizați dapoxetină. Efectele alcoolului, cum ar fi amețeli, senzație de somn și reacții lente, pot fi exacerbate atunci când se administrează cu dapoxetină. În plus, consumul de alcool în timp ce luați Priligy poate crește riscul de rănire din cauza leșinului sau a altor efecte secundare.

Cum ar trebui să luați Priligy?

Priligy este furnizat în doze de 30 mg sau 60 mg. 30 mg este cea mai frecventă doză și este recomandat atunci când utilizați Priligy pentru prima dată. Majoritatea bărbaților consideră că 30 mg este suficient pentru a trata PE și pentru a îmbunătăți sănătatea lor sexuală. Priligia poate fi luată cu sau fără alimente și trebuie luată cu cel puțin un pahar complet cu apă.

Care sunt contraindicațiile Dapoxetinei?

Unele medicamente nu sunt potrivite pentru persoanele cu anumite afecțiuni și, uneori, un medicament poate fi utilizat numai dacă se acordă îngrijiri suplimentare.